Zero Waste | Duurzaam | Bijenwasdoek | Bowl Cover | Liefs Roos

Zero Waste: milieuvriendelijk, bewust en stijlvol in je keuken!

Bij Liefs Roos focussen wij ons op duurzame producten. Daarom vind je in onze webshop diverse Zero Waste producten. Dit om milieuvriendelijk bezig te zijn en verspilling tegen te gaan. Wij vinden het heel goed om ook kinderen al bewust te maken van duurzaamheid, omdat dit steeds belangrijker wordt in onze wereld. In deze blog delen wij meer informatie over onze Zero Waste producten.

Bijenwasdoeken - Ga voedselverspilling tegen

Een van onze Zero Waste producten zijn de bijenwasdoeken. Bijenwasdoeken zijn doeken gemaakt van 100% gerecycled katoen en natuurlijke bijenwas. Deze doeken van bijenwas zijn een vervanger voor vershoudfolie. Je doet de bijenwasdoek gemakkelijk om een bakje, bord, blok kaas, stuk groente enzovoort. Je kunt er alle kanten mee op! De bijenwasdoek houdt het voedsel langer vers dan in vershoudfolie. Je kunt ze na gebruik eenvoudig schoonmaken en weer opnieuw gebruiken. Hierdoor zijn ze niet alleen milieuvriendelijk, maar op termijn ook kostenbesparend. Ontzettend handig!

In onze webshop shop je een set van 3 bijenwasdoeken in verschillende formaten, zodat er altijd wel een passende bijenwasdoek is.

Bowl covers - bewaar je eten milieuvriendelijk en stijlvol!

Bowl covers zijn, zoals de naam het al zegt, hoezen die je om diverse borden en kommetjes kunt doen. Heb je eten over? Een stuk fruit wat doormidden is? Een beschuitrol die open is? Dan zijn de bowlcovers ideaal! Door het elastiek passen deze gemakkelijk om verschillende formaten heen en sluiten ze goed af. Hierdoor blijft het eten vers en kun je het gemakkelijk bewaren. Zeg maar dag tegen plastic bakjes en vershoudfolie en hallo tegen bowl covers!

Tip: in onze webshop vind je maar liefst 5 verschillende setjes bowl covers. Je kunt kiezen uit verschillende maten en verschillende printjes, dat maakt eten bewaren nog leuker!

Wasbare boterhamzakjes – duurzaam naar school

Geen gedoe meer met wegwerpplastic boterhamzakjes, voortaan krijgt jouw kindje zijn of haar boterhammen gewoon mee in een wasbaar boterhamzakje! Niet alleen zien de wasbare boterhamzakjes er heel gezellig uit, ze zijn ook nog eens super praktisch. Er passen 4 boterhammen in, maar je kunt ze ook gebruiken voor bijvoorbeeld fruit of snacks. De boterhamzakjes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn eenvoudig schoon te maken. Je kunt ze erg lang gebruiken, waardoor ze duurzaam zijn en een goede investering. Minder plasticverbruik en minder kosten aan wegwerpboterhamzakjes, ideaal!

Heb je vragen over onze Zero Waste producten? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je er graag meer over!

 

Volg je ons al op Instagram? Hier delen wij al onze leuke musthaves en meer!

Terug naar blog

Reactie plaatsen